Lagerfinansiering för bilhandlare – smidigt och prisvärt

Fudd grundades 2019 med målsättningen att revolutionera finansieringsmöjligheten för bilhandlare. Genom en renodlad tjänst för lagerfinansiering kan vi erbjuda finansiering till marknadsledande villkor samma dag som du ansöker.

Länge har tusentals bilhandlare fått stå tillbaka när de velat växa sin affär. Jobbig administration, långa väntetider och felanpassade lösningar från banken har gjort det svårt, dyrt och krångligt att få tillgång till kapital för att expandera sin bilhandel. De alternativ som funnits har varit mindre seriösa aktörer med skyhöga räntor.

Det tycker vi är fel och därför startade vi Fudd. Genom att helt fokusera på finansieringslösningar för bilhandlare kan vi automatisera våra processer samt ta mindre risk, vilket resulterar i en enklare, flexiblare och billigare lösning för våra kunder. Vi vill ge små- och medelstora handlare lika goda förutsättningar att växa som större. Med det som utgångspunkt har vi utvecklat vår finansieringslösning.

Lagerfinansiering till marknadens lägsta pris

Tillsammans med våra kunder och finansieringspartners vill vi revolutionera finansieringsmöjligheten för bilhandlare. Detta gör vi genom att leda utvecklingen av en fordonsanpassad lagerfinansiering.

Fördelarna med Fudds lagerfinansiering jämfört med traditionell bankfinansiering är flera:

  • När du använder lagerfinansiering slipper du företagsinteckningar vilket kostar mycket pengar och minskar finansieringskapaciteten för andra investeringar
  • När du använder lagerfinansiering betalar du inga avgifter för att använda tjänsten, vilket betyder att du endast betalar en avgift under lånets löptid
  • Lagerfinansierade fordon kan används som säkerhet, vilket sänker finansieringskostnaden och minskar risken för både bilhandlare och långivare

En framtidssäkrad lösning

Fudd grundades 2019 och hade redan från start ambitionen att bli Europas ledande lagerfinansieringslösning. Detta ger dig som kund en garanti på att vi kommer jobba stenhårt för att erbjuda den bästa lösningen till det lägsta priset – alltid. Tillsammans kan vi växa våra verksamheter och sänka kostnaden för finansiering.

Fudd Finans AB är ett finansiellt institut registrerat hos Finansinspektionen. Bakom bolaget står flera investerare med lång erfarenhet av finans och digitala tjänster. Vår personal brinner för att hjälpa företagare inom bilhandeln.